Říjen 2016

Natalie Dormer | BIOGRAPHY

31. října 2016 v 1:04 | Krist

Natalie Dormer je anglická herečka, která se narodila 11. února 1982. Už od dětství studovala moderní tanec, balet a jazz. V osmnácti letech se přestěhovala do Londýna, kde nastoupila na prestižní Weber Douglas Academy, kde studovala herectví. Je členem londýnské šermířské akademie.

V roce 2005 byla obsazena do filmu Casanova, který byl jejím filmovým debutem. Svým talentem udělala dojem na režiséra filmu Lasse Hallströma, který její roli rozšířil, včetně šermířké scény. Po dotočení Casanovi nemohla více jak deset měsíců získat novou roli a tak se živila jako servírka.

Katie McGrath | BIOGRAPHY

31. října 2016 v 0:25 | Krist

Katie McGrath je irská herečka, která se narodila 24. října 1983. Její celé jméno je Katherine Elizabeth McGrath. Vystudovala historii na Trinity College v Dublinu. Po dostudování se začala zajímat o módní žurnalistiku a začala pracovat v magazínu Image. Matčina nejlepší kamarádky jí později pomohla získat práci asistentky v kostymérně seriálu The Tudors. Tam jí bylo navrženo, že by mohla zkusit i hraní. Na tento popud si našla agenta.

Natalie Dormer | FILMOGRAPHY

30. října 2016 v 21:38 | Krist
♦ FILMY ♦
201- | Official Secrets
201- | The God Four
201- | The Professor and the Madman
2017 | In Darkness
2017 | Patient Zero
2016 | The Roof
2016 | The Forest
2015 | The Hunger Games: Mockingjay - Pt. 2
2015 | The Scandalous Lady W
2014 | The Hunger Games: Mockingjay - Pt 1
2014 | The Riot Club
2014 | The Ring Cycle
2013 | The Counsellor
2013 | Rush
2013 | A Long Way from Home
2013 | The Brunchers
2012 | Electric Cinema: How to Behave
2011 | Poe
2011 | W.E.
2011 | Captain America: The First Avenger
2009 | City of Life
2009 | Masterwork
2007 | Flawless
2005 | Casanova

♦ SERIÁLY ♦
2012 - 2016 | Game of Thrones
2013 - 2015 | Elementary
2011 | The Fades
2011 | Silk
2007 - 2010 | The Tudors
2009 | Agatha Christie's Marple
2006 | Rebus
2005 | Distant Shores

Katie McGrath | FILMOGRAPHY

30. října 2016 v 21:27 | Krist
♦ FILMY ♦
2017 | King Arthur: Legend of the Sword
2016 | Buttons
2015 | Jurassic World
2015 | The Throwaways
2014 | Leading Lady
2012 | Tríd an Stoirm
2011 | A Princess for Christmas
2011 | W.E.
2008 | Freakdog
2008 | Eden
2007 | Damage

♦ SERIÁLY ♦
2016 | Frontier
2016 | Supergirl
2016 | Slasher
2013 - 2014 | Dracula
2013 | Dates
2012 | Labyrinth
2009 | The Queen
2008 - 2012 | Merlin
2008 | The Roaring Twenties
2007 | The Tudors

Lyndsy Fonseca | FILMOGRAPHY

30. října 2016 v 21:07 | Krist
♦ FILMY ♦
2017 | Curvature
2016 | The World's Biggest Asshole
2015 | Hoss
2015 | Moments of Clarity
2015 | The Escort
2015 | Down Dog
2013 | Kick-Ass 2
2011 | Five
2011 | Fort McCoy
2010 | The Ward
2010 | Hot Tub Time Machine
2010 | Kick-Ass
2009 | The Fish Tank
2008 | Austin Golden Hour
2007 | Remember the Daze
2006 | Dark Mind
2006 | Scarlett
2005 | Ordinary Miracles
2005 | Cyber Seduction: His Secret Life
2005 | I Do, They Don'

♦ SERIÁLY ♦
2016 | Pitch
2016 | RePlay
2015 - 2016 | Agent Carter
2015 - 2016 | Grandfathered
2015 | American Dad!
2005 - 2014 | How I Met Your Mother
2010 - 2013 | Nikita
2007 - 2009 | Desperate Housewives
2007 | Heroes
2007 | House
2007 | CSI: Crime Scene Investigation
2007 | Close to Home
2006 - 2009 | Big Love
2006 | Phil of the Future
2006 | Waterfront
2004 | NYPD Blue
2004 | Malcolm in the Middle
2003 | Boston Public
2001 - 2005 | The Young and the Restless

Juno Temple | FILMOGRAPHY

30. října 2016 v 20:45 | Krist
♦ FILMY ♦
2017 | The Most Hated Woman in America
2017 | Untitled Woody Allen Project
2017 | One Percent More Humid
2016 | Away
2015 | Black Mass
2015 | Len and Company
2015 | Meadowland
2015 | Safelight
2015 | Far from the Madding Crowd
2014 | Sin City: A Dame to Kill For
2014 | Maleficent
2013 | Horns
2013 | Lovelace
2013 | Magic Magic
2013 | Afternoon Delight
2012 | The Brass Teapot
2012 | The Dark Knight Rises
2012 | Jack & Diane
2012 | Small Apartments
2011 | Henry
2011 | Killer Joe
2011 | The Three Musketeers
2011 | Little Birds
2010 | Dirty Girl
2010 | Kaboom
2010 | Bastard
2010 | Swerve
2010 | Greenberg
2009 | St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold
2009 | Glorious 39
2009 | Cracks
2009 | Mr. Nobody
2009 | Year One
2008 | Wild Child
2008 | The Other Boleyn Gi
2007 | St. Trinian's
2007 | Atonement
2006 | Notes on a Scandal
2000 | Pandaemonium

♦ SERIÁLY ♦
2014 - 2016 | Drunk History
2016 | Vinyl


Karen Gillan | FILMOGRAPHY

30. října 2016 v 19:54 | Krist
♦ FILMY ♦
2017 ♦ Jumanji
2017 ♦ The Circle
2017 ♦ Guardians of the Galaxy Vol. 2
2017 ♦ All Creatures Here Below
2016 ♦ The List
2016 ♦ A Valley Of Violence
2015 ♦ The Big Short
2015 ♦ Conventional
2015 ♦ Fun Size Horror: Volume Two
2015 ♦ 7 Days in Hell
2015 ♦ Warning Label
2014 ♦ Guardians of the Galaxy
2014 ♦ Oculus
2013 ♦ Not Another Happy Ending
2012 ♦ We'll Take Manhattan
2010 ♦ Outcast
2008 ♦ New Town Killers
2008 ♦ Stacked
♦ SERIÁLY ♦
2016 ♦ Emo Dad
2015 Robot Chicken
2015 The Devil You Know
2014 ♦ Selfie
2013 ♦ NTSF:SD:SUV
2008 - 2013 ♦ Doctor Who
2013 ♦ A Touch of Cloth
2012 ♦ Pond life
2012 ♦ In Love With Coward
2009 ♦ The Well
2007 - 2009 ♦ The Kevin Bishop Show
2008 ♦ Harley Street
2008 ♦ Coming Up
2006 ♦ Rebus

VICTORIA JUSTICE | Filmography

29. října 2016 v 22:06 | Britt.
2016 | The Outskirts
2016 | The Rocky Horror Picture Show
2015 | Eye Candy
2015 | Get Squirrely
2014 | Naomi and Ely's No Kiss List
2014 | Snow White and the Seven Thugs
2013 | Ravenswood
2012 | Kde je Albert?
2012 | The first time
2010 | V jako Victoria (Victorious)
2010 | Wolfsbergská bestie
2010 | 7 Secrets with Victoria Justice
2009 | The Kings of Appletown
2009 | Rota
2009 | Spectacular!
2008 | True Jacksonová
2008 | Tučňáci z Madagascaru
2007 | iCarly
2007 | The Naked Brothers Band
2006 | The Garden
2006 | Neznámý
2005 | Silver Bells
2005 | Sladký život Zaca a Codyho
2005 | When Do We Eat?
2005 | Zoey 101
2002 | Everwood
2000 | Gilmorova Děvčata

VICTORIA JUSTICE | Biography

29. října 2016 v 21:59 | Britt.
Victoria Dawn Justice se narodila 19. února 1993 na Floridě ve městě Hollywood. Je napůl hispánského a napůl irského původu. Jako dětská modelka si zahrála v pár reklamách, díky kterým se dostala k herectví.

V televizi se poprvé objevila v roce 2003 v seriálu GILMOROVA DĚVČATA a v roce 2005 získala svoji první hlavní roli v komedii MARY. Pak přišly role v seriálech THE SUITE LIFE OF ZACK & CODY a EVERWOOD a malé role ve filmech SILVER BELLS, THE GARDEN a UNKNOWN.

Na konci roku 2005 nastal zlom v její kariéře. Victorii osadili jako jednu z hlavních postav (Lolu Martinez) do seriálu ZOEY 101 společnosti Nickeldeon. V tomto seriálu hrála až do roku 2008, hned poté si zahrála záporačku Tammi v muzikálu SPECTACULAR!. Dále si zahrála ve filmech THE KINGS OF APPLETOWN a THE BOY WHO CRIED WEREWOLF.

Letos Victoria podepsala smlouvu se společností Nickeldeon na vlastní seriál VICTORIOUS. Pilotní díl měl premiéru 27. března 2010 a ihned se stal hitem.

zdroj | http://www.csfd.cz/tvurce/61802-victoria-justice/

LILY COLLINS | Filmography

29. října 2016 v 21:56 | Britt.
2017 | Okja
2017 | To the Bone
2016 | Rules Don't Apply
2016 | The Last Tycoon
2014 | S láskou, Rosie
2013 | Mortal Instruments: Město z kostí
2013 | Učitelka angličtiny
2012 | Sněhurka
2012 | Stuck in Love
2011 | Bez dechu
2011 | Kazatel
2009 | Zrození šampiona
2009 | 90210: Nová generace